VIP-dag – ‘Jezelf profileren als Sterk Merk’

Positioneer jezelf als expert en vergroot je aantrekkingskracht voor klanten.

Vissende ondernemer, die geen klanten vangt, heeft geen omzet. Dus moet je jezelf profileren als een Sterk Merk

Ondanks kennis over marketing en verkoop:

 • Vind je het lastig om jezelf te verkopen.
 • Van acquisitie, marketing en netwerken blijf je buikpijn krijgen.
 • Daarnaast leveren al die inspanning je te weinig op.
 • Je weet niet hoe je jezelf kunt onderscheiden en profileren als expert.
 • Je durft niet goed hogere prijzen te vragen.
 • Jouw boodschap mist overtuiging, als je vertelt, wat je doet.
 • Je hebt moeite om zichtbaar te zijn en klanten aan te trekken.

Dit zorgt ervoor, dat jij:

 • Te weinig klanten en omzet hebt.
 • Je je onzeker voelt over jezelf en soms gaat twijfelen aan je eigen expertise.
 • Financiële druk ervaart en jezelf soms afvraagt of je het wel gaat redden.

Dan is de VIP-dag ‘Jezelf profileren als Sterk Merk’ echt iets voor jou!

Je wilt immers door meer klanten gevonden worden. Je wilt meer omzet èn meer impact.

Ondernemer die zijn diamanten laat zien en uitdraagt om zichzelf te profileren als een sterk merk

foto van klant Belinda in het licht van jezelf profileren

Belinda Christiaans, Chi & Burn-out Coach

Vooraf vroeg ik me af of ik de investering in de VIP-dag wel terug zou verdienen en of ik het geld wel op tijd beschikbaar zou hebben. Toch wilde ik inzicht krijgen waar mijn belemmering lag om niet door te pakken in de opbouw van mijn bedrijf. Ik bleef dingen voor me uitschuiven. Ik begon ergens aan, was er enthousiast over, praatte er met anderen over, zei dat ik ermee aan de slag zou gaan en dan deed ik een beetje, stelde vervolgens weer uit en wist dan niet meer hoe opnieuw te beginnen. Hierdoor genereerde ik onvoldoende omzet en had ik geen of onvoldoende contacten met mijn netwerk. De dag heeft mij opgeleverd, dat ik me heel krachtig voel. Ik ben het nl. echt waard ben om mijn visie te delen en mag zijn wie ik ben. Ik heb inzicht in hoe ik mijn doelgroep kan benaderen en hoe ik mijn diensten kan aanbieden. In de eerste week na mijn VIP-dag heb ik een VIP-dag voorgesteld en een ja gekregen!. En hoewel ik de afgelopen tijd me op privézaken heb moeten richten, weet ik zeker dat er straks ook weer opdrachten binnenkomen.

Klant Nathalie over VIP-dag Jezelf Profileren als een Sterk Merk

Nathalie Christa, Personeelsadvies op Maat

Voor mijn VIP-dag 'Jezelf profileren als een Sterk Merk' had ik het gevoel, dat ik blokkeerde en dat ik ergens door werd tegengehouden. Ik kwam niet vooruit. Ik was bang om keuzes te maken, omdat ik niet wilde kiezen. Dat maakte dat ik eigenlijk helemaal niet vooruit kwam. Daardoor wist ik ook niet meer waar mijn passie ligt. Bovendien had ik de laatste maanden last van chaos in mijn hoofd. Ik kreeg mijn structuur niet aangebracht, terwijl ik juist heel erg van de structuur ben. Door mijn VIP-dag  ben ik erachter gekomen wat mijn belemmering is en heb deze die dag ook kunnen loslaten. Ik kom nu wel vooruit. Ik merk, dat ik focus aanbreng en meters maak. Ik heb namelijk geleerd dat focus aanbrengen iets anders is dan kiezen. Ik weet wat ik kan, waar ik goed in ben. Ik hoef niet te kiezen en dat geeft rust. Ook weet ik na de 'Jezelf profileren als een Sterk Merk' weer waar mijn passie ligt, waardoor ik nu mijn verhaal strakker krijg. Dit is mijn bedrijf en dat los ik voor je op. Door concreet aan de slag te gaan met mijn project aanpak met een kop en een staart, wordt het steeds beter en leuker, zeker met concrete voorbeelden bij klanten.

Foto van Bart van de Ven, die vertelt over VIP-dag Jezelf Profileren als Sterk Merk

Bart van de Ven, LeaseBuddy

Mijn VIP-dag ‘Jezelf profileren als Sterk Merk’ heeft me opgeleverd, dat ik gemakkelijker klanten aantrek. Door Anne-Claire heb ik duidelijk voor ogen gekregen waar ik voor sta en wat mijn diepste drijfveren zijn. Ik merk, dat klanten juist voor me kiezen, omdat ik ergens voor sta en in geloof. Tijdens netwerkbijeenkomsten pitch ik zelfverzekerd en maak ik keuzes, die mijn doelen versterken.

Klant Massiel over VIP-dag Jezelf profileren als Sterk Merk

Massiel Smid, VA BUREAU MASSIEL

Vóór 'Jezelf Profileren als Sterk Merk' vroeg ik me af of ik in één dag alle puzzelstukjes op zijn plek kon krijgen en of ik mijn investering wel zou terugverdienen. Ik was aan het zoeken naar mijn stip aan de horizon. Waar ging ik met mijn bootje heen? ‘Waar wil ik met mijn bedrijf heen?’. Door het missen van die koers, voelde ik onrust. Ik had behoefte aan duidelijkheid. Als ik zo was doorgegaan, dan was ik zoekende gebleven. Dan kwam ik niet vooruit. Het kostte me ook klanten. Omdat ik zelf niet duidelijk was, wat ik wilde, kon ik niet duidelijk overbrengen, wat ik voor de ander kon betekenen. Hierdoor liep ik opdrachten mis. Deze dag heeft mij opgeleverd, dat ik mijn eigen koers helder heb. Ik weet, wat ik echt voor klanten kan betekenen, zodat ik het nu ook kan overbrengen. Nu ben ik aan de slag om dit concreet handen en voeten te geven in een duidelijk aanbod voor mijn klanten en teksten voor mijn website. Ik ben blij, dat ik niet onnodig lang heb aangerommeld.

Focus

Tijdens deze één-op-één coachingsdag staan jij en je bedrijf centraal. Je krijgt de hele dag de volle aandacht, zodat je de basis legt voor jouw succesvolle bedrijf, jij als sterk merk. Het succes van iedere onderneming begint immers bij een sterke, charismatische leider.

 

Je leert:

 • Jouw ‘super-powers’ te ontdekken. Zo weet je, hoe jij het beste presteert en de meeste waarde levert.
 • Jouw expertise te vertalen in behoeften van jouw klant.
 • Waarin jij onderscheidend bent in de markt.
 • Hoe je jezelf als expert kunt profileren.

Resultaat VIP-dag ‘Jezelf profileren als Sterk Merk’:

 • Jouw aantrekkingskracht en geloofwaardigheid zijn groter.
 • Je weet waar jij voor staat, wat jou motiveert en waar jij energie van krijgt.
 • Je kunt goede prijzen vragen voor jouw dienst.
 • Je voelt je zelfverzekerd over jouw waarde. Hierdoor hoef je niet meer te overtuigen, maar bèn je overtuigend.
 • Je hebt een duidelijke koers, waardoor je meer gericht in actie bent.
 • Keuzes maken gaat je eenvoudig af.

Wordt het niet eens tijd, dat:

 • Jij constant klanten aantrekt?
 • Jij focus hebt, zodat je effectief met je tijd omgaat?
 • Jij gemakkelijk vertelt welke toegevoegde waarde jij levert?
 • Jij jezelf als autoriteit profileert, zodat je goede prijzen kunt rekenen?

Gun jezelf dan de VIP-dag ‘Jezelf profileren als een Sterk Merk’.

Monique Bicknese, Italiamo

Al maanden had ik last van een blokkade, van een soort kramp en was ik te weinig in actie. Acquireren vond ik zó verschrikkelijk! Ik had niet voor ogen wat mijn propositie moest worden, hoe ik mezelf kon profileren in de markt. Hierdoor had ik last van stress, ontevredenheid en onzekerheid. Ik had het gevoel, dat ik me richting mijn partner moest verantwoorden. Het uitte zich ook in lichamelijke klachten. Ik had last van mijn SI-gewricht, rug en nek. Hoewel ik spannend vond, wat ik tegen zou komen, ben ik heel blij met het resultaat van mijn VIP-dag. Heerlijk. Ik durf veel meer. Ik ben in actie. Ik kan mijn verhaal veel beter vertellen, omdat ik er nu achter sta en zelfvertrouwen heb.

Klant Lieve over je profileren als een sterk merk

Lieve Proost, Liever Bewust

Toen ik net als zelfstandige coach startte had ik geïnvesteerd in een peperduur marketingtraject, waar ik vooral een marketingkater aan over hield. Ik was me meer dan ooit bewust van het belang van marketing en overtuigt dat het niets voor mij was.

Groot was mijn wantrouwen om opnieuw met een coach in zee te gaan, opnieuw te investeren. Een gesprek met Anne-Claire haalde me over de streep, ik voelde me veilig om me kwetsbaar te durven opstellen. De VIP-dag ging diep, we gingen aan de slag met wat me in de weg stond om voluit voor zichtbaarheid te gaan.

Ik stapte met een pak meer zelfvertrouwen en daadkracht naar buiten. Ik voel nu duidelijk waar ik voor sta. Dat is een makkelijk ijkpunt waar ik nu naar terug kan en mijn marketing op kan baseren. Anne-Claire heeft heel goed aangevoeld wat nodig was en me fantastisch begeleid doorheen het proces.

Eén van mijn klanten Eshter

Esther Keim, EStherK

Vooraf hikte ik wel tegen de investering aan en vroeg mezelf af of ik het zelf niet ook kon. Maar ik ben heel blij, dat ik de keuze gemaakt heb om Anne-Claire’s hulp in te roepen, omdat ik moeite had mezelf te verkopen en te profileren. Ik werkte teveel uren voor te weinig inkomsten. Het laatste jaar was er door omstandigheden een financieel gat geslagen. Daardoor voelde ik financiële druk en onzekerheid. Het gevoel van “Ga ik het wel redden?” Ik vertrouw nu op de toekomst en mezelf. Ik heb een hele omslag gemaakt. Ik ben me gaan realiseren, dat ik hele andere kernkwaliteiten heb, die altijd onderdrukt zijn geweest. Dat geeft super veel energie, focus en doorzettingsvermogen. In zo’n korte tijd is er zoveel veranderd. Ik weet wat ik wil, wat ik kan en waar ik naartoe ga. Mijn daadkracht als ondernemer is vergroot. Ik ga effectiever met mijn tijd om en maak stappen, die ik anders niet zou maken. Ik zou niet zo ver zijn geweest. Daarnaast durf ik goede prijzen te vragen.  

Klant Brigitte over VIPdag Jezelf Profileren

Brigitte Koch, Gezondheidscoach

Ik was wel benieuwd wat de VIP-dag me zou brengen. Ik vroeg me af of het de investering waard zou zijn. Gaat het me wel opleveren… Ik had onvoldoende focus in mijn bedrijf. Door de verschillende facetten van mijn werk was ik op teveel fronten bezig en hield ik teveel ballen in de lucht. Ik had moeite om goed zichtbaar te zijn. Hierdoor had ik onvoldoende aanmeldingen en klandizie. Dus te weinig inkomsten naar mijn zin. Ik had onvrede met mezelf. Ik weet wat ik kan, maar het kwam er niet uit. Als ik zo door was gegaan, was ik steeds ontevredener over mezelf geworden. Het heeft me veel gebracht.  Door de VIP-dag is de flow duidelijk merkbaar. Waar ik voorheen stagneerde, doe ik gewoon intuïtief vanuit mijn hart. Ik blijf trouw aan mezelf. Anne-Claire heeft me geholpen om beter te kiezen. Niet alles te willen doen en niet iedereen te willen bedienen. In mijn pitches ben ik meer gaan focussen op problemen van mijn doelgroep. Dat levert me meer klanten op.  

BONUSSEN:

Logo geel-wit-blauw van MindSonar Metaprofile Analysis gebruikt in Jezelf Profileren als Sterk Merk
Stapel boeken als logo voor lesmateriaal van VIP-dag Jezelf Profileren als Sterk Merk

 

MindSonartest

Online maak je de MindSonar denkstijlentest. Hiermee brengen we jouw kwaliteiten en valkuilen in kaart, waardoor je beter zicht krijgt op jouw talenten. Deze test ondersteunt jou bij je keuzes en het doen van de juiste dingen.

Ter waarde van € 347,-

Het fundament van je bedrijf: een Sterk Merk

Voor jouw VIP-dag ontvang je theorie en opdrachten over het fundament van een succesvol bedrijf: een Sterk Merk. Je ontvangt online-uitleg en een werkboek met templates zodat jij duidelijk overbrengt wat je voor klanten kunt betekenen en zij begrijpen waarvoor ze bij jou terecht kunnen.

Ter waarde van € 197,-.

Resultaten-Gesprek

Om te borgen, dat jij jezelf gaat profileren als een Sterk Merk hebben we na de VIP-dag nog een Resultaten-Gesprek. We brengen in beeld wat jouw resultaten zijn, wat je verder nodig hebt en wat jouw eerst volgende stap is. Zo blijf je in actie en behaal je resultaten.

Ter waarde van € 247,-

Praktische informatie:

Hele dag intensief één-op-één coaching

Tijdens jouw VIP-dag gaan we samen een hele dag aan de slag. Door coaching krijg je jouw persoonlijke visie & missie helder. Belemmeringen en angsten om daadwerkelijk jouw droom te gaan leven lossen we op. Zo weet je focus aan te brengen in je bedrijf. Je weet hoe je jezelf en je bedrijf wilt positioneren. Je hebt de elementen voor jouw marketing- en verkoopverhaal. Kortom, je weet hoe je jezelf als een sterk merk in de markt kunt profileren, zodat je gezien wordt als expert op jouw vakgebied.

 

Is één dag genoeg?

Je hele bedrijf op de rails krijgen in één dag is natuurlijk niet mogelijk. Daarom richten we ons op het neerzetten van jezelf als sterk merk. Dat functioneert namelijk als een vliegwiel. Jouw merk heeft invloed op alle elementen van je marketing en verkoop. Zo creëer je een hefboomeffect voor jouw resultaten.

In één dag maak je een enorme stap. Doordat de hele dag de volle aandacht op jouw proces gericht is. We hoeven geen tijd te besteden aan anderen zoals in de groepsworkshops. De timing en de volgorde van het programma worden aangepast op jouw behoeften. Daarnaast blijf je in het momentum. Je richt je de hele dag op jouw nieuwe stap vanuit jouw kern. Hierdoor verlies je niet de opstarttijd van losse coaching-sessies.

De VIP-dag fungeert voor jou als een katalysator. Het versnelt jouw proces om de fundering van je bedrijf goed neer te zetten. Dit zorgt ervoor, dat jij jouw verdienkracht vergroot en je omzet zult verhogen.

 

Locatie

Voor jouw VIP-dag ontvang ik je graag in het hartje van Breda in het monumentale Koepelcomplex. Vanuit mijn kantoor hebben we zicht op de Koepel, de voormalige gevangenis van Breda. Voor een lekkere lunch wordt gezorgd. Bij mooi weer kunnen we genieten van het park.

 

Tarief en beschikbare data

Om alles uit jouw VIP-dag te halen, maken we eerst een belafspraak om jouw situatie en doel te bespreken. Zo kan ik inschatten of een VIP-dag voor jou de ideale oplossing is.

Per maand heb ik een beperkt aantal dagen beschikbaar voor VIP-dagen. Als je interesse hebt voor een VIP-dag, klik dan op onderstaande button en vul het aanvraagformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op voor het voorbereidende telefoongesprek, het inplannen van de dag en het tarief.

Bij de VIP-dag ‘Jezelf profileren als Sterk Merk’ is inbegrepen:

 • MindSonar-test (ter waarde van € 347,-)
 • Lespakket online met werkboek (ter waarde van € 197,-)
 • Resultatengesprek (ter waarde van € 247,-)
 • Het in kaart brengen van je persoonlijk doel
 • Een uitgebreide lunch

 

 

DOWNLOAD GRATIS

Gratis tips & artikelen