Megafoon als logo voor ElevatorPitch

Masterclass – ‘Jouw overtuigende ElevatorPitch’

Leer hoe je overtuigend bent met jouw marketingboodschap

tekening van ondernemer die ElevatorPitch houdt

Vind jij het lastig om jezelf te verkopen en
mist jouw boodschap overtuiging, als je vertelt, wat je doet?

  • Begrijpen mensen soms niet wat je doet?
  • Of heb je teveel woorden nodig om je punt duidelijk te maken?
  • Krijg jij klamme handen of pijn in je buik, als je jouw pitch moet houden.

Dan is de Masterclass ‘Jouw overtuigende Elevatorpitch’ iets voor jou.

Je leert:

  • De inhoud en opbouw van je boodschap vorm te geven.
  • Moeiteloos en authentiek te presenteren.
  • Je publiek in de luisterstand te brengen.

Wil jij?

  • Dat potentiële klanten méér willen weten van jouw dienstverlening?
  • Een boodschap overbrengen, die raakt, inspireert en aanzet tot actie?
  • Jouw publiek ambassadeur van jouw bedrijf maken?

Meld je dan nu aan voor de Masterclass en maak gebruik van de EarlyBird-korting.

Masterclass

'Jouw overtuigende ElevatorPitch'

Donderdag 21 juni of dinsdag 26 juni 2018

Van 10.00 tot 17.00 uur

Nassausingel 26 in Breda

prijs: € 197,- exclusief BTW
(lunch inbegrepen)

dit veld niet invullen s.v.p.


Foto van klant Belinda voor Elevator Pitch

Belinda Christiaans, Chi & Burnout Coach

Ik ben vaak aan een elevator pitch begonnen. Iedere keer veranderde ik mijn elevator pitch. Daardoor vertelde ik vaak teveel of ging er te diep op in. Dan voelde ik, dat de ander afhaakte. Nu realiseer ik me, dat ik geen goede verbinding had en dat mijn boodschap niet bleef hangen. Dat heeft me zeker omzet gekost.

De dag was fijn. Er was veel verbinding. Het heeft me opgeleverd, dat ik me steviger en meer ontspannen voel, zodat ik makkelijker kan vertellen, wat ik doe. Vanuit rust. Niet krampachtig, nu kan ik in alle rust communiceren. Ik neem de tijd. De woorden komen als vanzelf.

Hedi Manderfeld, Manderfeld Training & Coaching

Al een hele tijd kon ik moeilijk in beweging kon komen om teksten voor mijn website en afspraken met mogelijke klanten te maken. Er was van alles in mijn hoofd wat met me tegenhield, omdat ik mijn eigen verhaal nog niet rond had.

Nu voelt het alsof ik mag gaan bewegen. Stapje voor stapje. Omdat ik nu zèlf veel beter snap, waarom ik mijn producten in de markt wil zetten. Ik weet wat mijn drive is om dat te gaan doen. Ik ben nu zelf overtuigd waarom ik doe wat ik doe. Daardoor heb ik een ‘rond’ verhaal. Mijn verhaal krijgt een andere lading, overtuigender.

Zo had ik vorige week een acquisitiegesprek. Dat was zó anders. In de plaats van mijn producten verkoop ik eigenlijk mijn visie op de wereld. Ik was meer in contact en het liep veel soepeler.

Door Anne-Claire's authentieke aanpak heeft ze marketing en het werken aan mijn bedrijf dichterbij mij gebracht.

Rianne van der Meijs, Krachtige Jij

Ik heb duidelijkheid gekregen, wie ik wil zijn en waarom mijn drive en passie om mensen te helpen zo groot is. Ik kan nu mijn verhaal vertellen vanuit mijn ‘why’.

Marja Oratmangoen, YAGIRA HEALTH & BEAUTY

De Masterclass heeft mij opgeleverd, dat ik mijn boodschap nu kan brengen vanuit mijzelf. Vanuit ‘dit hoort bij mij’. Mijn boodschap is nu een stuk van mijzelf. Ik kan nu keuzes maken, die me focus geven. Het voelt hierdoor makkelijker om de juiste klanten aan te trekken.

Foto van Esther Keim, die vertelt over VIP-dag Jezelf Profileren als Sterk Merk

Esther Keim, eStherK

Tijdens de Masterclass heb ik het inzicht gekregen, dat ik kan vertrouwen op mijn gevoel en dat mijn aantrekkingskracht zit in wie ik zelf ben. Ik kan nu mijn verhaal vertellen, dat vertrouwen uitstraalt. Het is rustiger in mijn hoofd.

Rianne van der Meijs, Krachtige Jij

Ik heb duidelijkheid gekregen, wie ik wil zijn en waarom mijn drive en passie om mensen te helpen zo groot is. Ik kan nu mijn verhaal vertellen vanuit mijn ‘why’.

dit veld niet invullen s.v.p.

Als coach, trainer of adviseur heb jij zoveel te bieden aan je klanten. Maar als jouw potentiële klanten jou niet weten te vinden of niet begrijpen en jouw dienstverlening niet op waarde weten te schatten, heb je te weinig klanten of te weinig omzet.

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Vaak heb je maar 30 seconden tot één minuut de tijd om jouw boodschap over te brengen. Dus jouw ElevatorPitch moet dan helder en overtuigend zijn.

Uit eigen ervaring weet ik, wat het is om met een steen in mijn maag en knikkende knieën op netwerkbijeenkomsten te vertellen, wat ik deed. Pfff... dat was eruit... Vreselijk vond ik het. Bovendien leverde het weinig op.

Jij kunt het net als ik langs de 'vallen en opstaan'-manier leren. Of je kunt het jezelf gemakkelijk maken. Ik gun jou het laatste, zodat jij en jouw kwaliteiten zo snel mogelijk tot zijn recht komen en jouw bedrijf kan groeien. Mocht je nog vragen hebben, voel je welkom om contact met me op te nemen. En als jij ook ontspannen en zelfverzekerd jouw publiek op het puntje van hun stoel wilt krijgen, gun jezelf dan deze dag en meld je direct aan.

DOWNLOAD GRATIS

Gratis tips & artikelen