Over Anne-Claire

Na Nyenrode begon mijn zoektocht
Ik wist nooit wat ik wilde en waar ik goed in was. Ik geloofde niet in mijzelf en vertrouwde niet op mijzelf. Ik zette geen eigen koers uit, maar paste me aan en volgde anderen. Ik had geen regie en kwam niet volledig tot mijn recht.

Laat staan, dat ik mezelf goed kon verkopen…
Ik kon nl. niet goed overbrengen, wat ik voor de ander kon betekenen.

Graag wil ik jou die zoektocht besparen!
Jou laten geloven in jezelf, zodat je op jezelf, jouw koers en talenten kunt vertrouwen.
Om vanuit daaruit een succesvol bedrijf op te bouwen.
Zodat je een verschil voor de wereld om je heen maakt.
Zodat het ondernemerschap jou energie, rust en voldoening biedt.
Zodat je jouw doelen en omzet bereikt, waardoor je financiële vrijheid ervaart.
Zodat jij je ontwikkelt en jouw bedrijf naar het volgende niveau groeit.

Daarom help ik jou graag om jouw klanten te bereiken en goede prijzen voor je dienstverlening te ontvangen.

Als ik dat mag doen, dan voel ik me dankbaar en gelukkig. Dan weet ik, waarom ik mijn pad zo vaak kwijt ben geweest. Dan heeft dat zin gehad.

Foto van Business Coach Anne-Claire Leenen

Bart van de Ven, LeaseBuddy

Anne-Claire heeft ervoor gezorgd, dat ik focus heb aangebracht in mijn bedrijf, mijn doelen sneller behaal, dat ik zelfverzekerd pitch tijdens netwerkbijeenkomsten. Klanten kiezen gemakkelijker voor mij, omdat ik ergens voor sta en in geloof. Mocht je meer willen weten, bel me dan gerust (06 – 11472981).

William van Veldhoven, Websentials

Anne-Claire is niet zo maar een business coach. Doordat zij op een heel diep niveau connect, heeft zij heel snel de kern te pakken.

Eén van mijn klanten: Hannah

Hannah van de Leij, Build2Live

Anne-Claire kan heel snel denken en schakelen. Schakelen naar mijn behoefte. Ze houdt het niet theoretisch, maakt het ook heel praktisch. Ze denkt mee en leeft zich in mij, mijn doelgroep en vakgebied in. Hoewel ze niets weet van technische en bouwkundige zaken, had ik het idee, dat ze er alles van wist. Het leek alsof ze kon denken vanuit mijn gedachten.

Dat heeft gemaakt, dat ik zelf echt kon doorpakken. Dat ik niet bleef hangen in oude patronen. Daardoor heb ik echt resultaten geboekt. Ik heb meer focus, slagvaardigheid en effectiviteit in het werven van klanten aangebracht. In drie maanden tijd heb ik mijn doelomzet van dit jaar al gerealiseerd.

Lanke Broeders, Lanke Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Door de gesprekken met Anne-Claire zijn er bij mij een aantal kwartjes gevallen. Eén daarvan is, dat je moet denken als je klant. Dat zal elke marketeer zeggen. Maar Anne-Claire gaat een laag dieper en heeft me net iets extra’s laten zien. Nu begrijp ik, dat marketing geen foefje is, als je niet aan de oppervlakte blijft. Ze laat je jezelf echt van binnen afvragen hoe een ander denkt of voelt. Daardoor weet ik mijn klant nu beter te raken.

Eén van mijn klanten: Erika

Erika Lunsche, Succes in HR

Anne-Claire gaat ervoor met haar hele hebben en houden. Ze stelt zich helemaal open voor de ander, waardoor wat ze teruggeeft ook echt binnen komt. Dat het raak is. En dat op een plezierige manier.

Anne-Claire geeft je het gevoel in het middelpunt te staan op een niet bedreigende manier om je zo een stap verder te helpen. Ze heeft mij de hobbel laten nemen, waarmee ik al even worstelde.

Wim Luteijn, De Transitie

Anne-Claire is in staat om juist die vraag te stellen, die op dat moment relevant is. Door haar vertrouwelijkheid en indringende vragen helpt ze je om een laag dieper te gaan. Ze raakt je op zo’n manier, dat je in beweging komt. Ze maakt je bewust van je potentie en de keuzes, die je hebt. Hierdoor kom je sneller bij je eigen kracht.

Samira Salman, EventsGoodles

gericht op het zorgen voor het behalen van resultaten van je klanten. Om dit te bereiken keek ze goed, wat ik nodig had en stuurde ze haar aanpak daarop bij.

Ze heeft me laten inzien, dat sales en marketing geen trucjes zijn. Het krijgen van klanten gaat nu veel makkelijker, sneller en vloeiender. Daarnaast ben ik effectiever. Dit levert me tijd en energie op.

Ann van Riet, Ondernemerscoach Althea training & coaching

Anne-Claire is erin geslaagd, dat ik ga staan voor mijn superpowers. Doordat mijn missie en mijn superpowers verbonden zijn met elkaar, voel ik ruimte en toestemming om ze volop in de wereld te zetten. Ik heb nu die innerlijke zekerheid op de juiste weg te zitten. En de brandstof, die daarbij hoort…natuurlijk overtuigingskracht.

Monique Bicknese, Italiamo

Anne-Claire is in staat om mensen goed te lezen. Ze zag goed, hoe ik erin zat. Vervolgens kijkt ze, wat er nodig is en speelt daarop in. Met haar commerciële zienswijze heeft ze me op een andere manier naar mijn ondernemerschap laten kijken. Dat maakt, dat ik nu mijn bedrijf in de markt durf te zetten.

Eén van mijn klanten Eshter

Esther Key, ESterK

Anne-Claire zet me op het juiste spoor en houdt me op het pad om stappen te maken en door te pakken. Ze is heel vasthoudend en heeft gezorgd, dat ik doorzet. Ik ga effectiever met mijn tijd om en kom veel sneller/überhaupt tot resultaat. Ik maak stappen, die ik anders niet zou maken en zou niet zo ver zijn geweest. Anders was ik dingen vooruit blijven schuiven. Ik vertrouw nu op de toekomst en op mezelf.

Massiel Smid, VA Bureau Massiel

Door Anne-Claire weet ik wat ik echt voor mijn klanten kan betekenen. Ik kan dit nu ook overbrengen aan anderen. Zij stemde zo goed op mij af. Hierdoor heb ik mijn eigen antwoorden kunnen vinden. Ik voel mijn eigen koers en heb duidelijk hoe ik mijn onderneming wil vormgeven.

DOWNLOAD GRATIS

Gratis tips & artikelen